Dobranoc Dziewczyny. Niech wam się Aniołki przyśnią... Do jutra... Lepiej się już zaopatrzę w ściereczki i mopy..
_________________ Ty cieniem przy mnie stój
Gosia [Usunięty]
Wysłany: 10 Lut 2007 07:23
A ja już na nogach...
Obudziłam się w nocy i sobie pomyślałam: bo nocą...wszystkie emotikony na Forum migocą!! I jakoś tak mi się przyjemniej zrobiło!! A myśląc, ze mam się przewrócić na drugi BOK, stwierdziłam, że pora do licznika się udać hi hi...
Właśnie weszłam na archiwum sprowokowana przez Kinie... I mi serce pęka... Czy tu powstaną takie piękne rozmowy, dyskusje? Zaczęłam czytać... A posty nasze podwójne? Pamiętacie po Rampie? Kurcze wzięło mnie na wspomnienia... i Romę i Starachowice....
"Już jutro o tej porze będziemy sobie siedzieć w Tearze i czekać na występ. Dpkładnie za 24 godziny. Czy to prawda? Ja jeszcze nie wierzę, nie dociera do mnie ze mam jutro wstać o 5.00 na pks żeby do was przyjechać. Już jutro za parenaście godzin sięspotkamy... Szkoda że nie ze wszystkimi. " I mi nie wyszło to wstawanie....
Party na Ogórkowej Gosiu pamiętasz?
Jak cudownie wspominać...
nie dociera do mnie ze mam jutro wstać o 5.00 na pks żeby do was przyjechać
Noooo, ale wstałaś...hihi No ale już Ci nie będę wypominać.
Posty podwójne na razie w shoutboxie
A rozmowy i dyskusje? Pewnie, że powstaną, już my się o to postaramy
Wiecie co? właśnie zobaczyłam w waidomościach, ze dziś jest dzień przytulania.. W Warszawie na rynku chodzili ludzie z kartkami: "Darmowe przytulanie". Można było podejść i się uściskać, szkoda, że o tym nie wiedziałam. Wyszłabym u siebie na ulicę z taką kartką, pewnie by sie krzywo i dziwnie na mnie patrzyli ale trudno... przynajmniej by mnie ktoś przytulił, przyczyniłabym się do Przytulam was wszystkich i Panią Edytę i Pana Piotra i twórców forum.
Ja się niestety mogę prztytulać tylko wirtualnie, bo rozsiewam wirusy Kontakt bezpośredni ze mną nie jest obecnie wskazany To wirtualnie przytulam Wszystkich bardzo mocno!!