Jestem krótko i zdązyłam ileś tam postów wkleić a nie przedstawiłam się. Często wchodziłam na forum jako gość tylko czytając. Wcześniej miałam profil,którego nawet loginu nie pamiętam. Pani Geppert słucham odkąd tylko pamiętam i jestem fanką Closterkeller.Nie jestem rozmowna więc to na tyle.
Ja też powinnam była się najpierw przedstawić Mam na imię Monika. Jestem fanką Pani Edyty od niedawna, ale z pełną świadomością stwierdzam, że jestem oczarowana zarówno Jej głosem, jak i osobowością. Słuchanie Pani Edyty jest dla mnie niezwykłym doznaniem estetycznym i czymś magicznym na tle życia codziennego. Cieszę się, że mogę dołączyć do fanów najwspanialszej Artystki na świecie Witam wszystkich serdecznie
To znaczy wiadomo, że słyszałam piosenki Pani Edyty już wcześniej, ale nie słuchałam ich w takiej ilości i nie wsłuchiwałam się w nie tak jak teraz, czyli w sumie od miesiąca - dlatego napisałam, że od niedawna.
Witam was serdecznie. Ja zalogowałam się już jakiś czas temu ale oficjalnie się nie witałam Od 4 lat słucham Pani Edyty i absolutnie ją uwielbiam całym sercem Sama śpiewam i wiem jak to jest " wejść na estradę w świateł blask, groźnej widowni spojrzeć w twarz" Mam nadzieję, że będę mogła z wami popisać
Jako że jestem tu nowo przybyła pragnę wszystkich powitać
No to może na dobry początek coś o mnie:
Mam na imię Małgorzata, na dzień dzisiejszy uczę się w klasie I (profil biol-chem) IV LO im. KEN w Elblągu. Ogólnie muzykę kocham jako taką, ale piosenki p. Edyty znalazły się w gronie tych wykonawców których słucham cały czas (oczywiście z krótkimi przerwami, żeby sobie nie osłuchać zbytnio piosenek) a zaczęłam już nie pamiętam kiedy... na pewno ze 3 lata temu... A reszta wyjdzie w tzw praniu
Pozdrawiam :*
Chciałbym powitać wszystkich Sympatyków sztuki pani Edyty Geppert. Chętnie dowiem się od Was wszystkiego, co dotyczy Pani Edyty, jak również chętnie posłużę swoją wiedzą o działalności Artystki. Od wielu lat jestem czytelnikiem tego Forum i bardzo sobie cenię niektóre wypowiedzi osób, które nie są już uczestnikami Forum. Ich wypowiedzi i opowieści uważam za bardzo cenne, choć równie cenne są aktualne relacje z koncertów Pani Edyty. Tymczasem przesyłam serdeczne pozdrowienia i zapraszam do dyskusji także ze mną. Księżyc.
Witam wszystkich.
Jestem - przyznaję - mocno świeża w temacie, ale mam pełne przekonanie, że fascynacja twórczością Pani Edyty nie jest czymś, co ot tak sobie przychodzi i mija, więc postanowiłam dołączyć do jakże zacnego grona Forumowiczów. Imię mam podane w nicku. Nie sądzę, bym miała udzielać się szczególnie często, staram się raczej odzywać wtedy, gdy mam coś sensownego do dodania.
To chyba tyle na początek.
Cześć Ania
Pani Edyta na pewno nie przychodzi ot tak i nie przemija Gdy raz zapadnie w duszę, zostaje na długie lata.
A to, że zabierasz głos, kiedy masz coś sensownego do dodania, to jest tylko i wyłącznie zaletą. Dzisiaj dużo słyszymy szumu, a mało konkretnych i sensownych wypowiedzi. Nie są w cenie, niestety... Dlatego też jak już się pojawiają, to są niezwykle cenne.
Tak więc czekamy na posty
Witaj Aniu. Cieszę się, że do nas dołączyłaś i ze swej strony też mogę Cię zapewnić, że prawdziwe zauroczenie twórczością Pani Edyty nie mija z upływem czasu. Jest wiele powodów, dla których tak się dzieje, ale mówiąc najkrócej te piosenki fascynują, bo są szlachetne, pełne życiowej mądrości i każdy może odnaleźć w nich cząstkę siebie. Do tego są one zinterpretowane w ten jeden właściwy sobie sposób, z wielką wrażliwością i zrozumieniem, co sprawia, że emanują ogromną prawdziwością i nie ma obawy by kiedyś nam się znudziły. A Pani Edyta - nie używając jakichś przesadnie wielkich słów, przyciąga swoją innością i klasą, którą prezentuje zarówno na scenie jak i poza nią.