Wysłany: 05 Mar 2007 09:55 Wspomnienie "Piotrusia Pana"
Oglądałysmy właśnie z Paulka w telewizji program MC2, a tam Janusz Stokłosa wspominał o początkach współpracy z Jeremim Przyborą, jak pracowali nad librettem do musicalu. I wspomnieli naszą Panią Edytę - pan Przybora jak usłyszał próbne nagrania Pani Edyty to - zachwycony Jej dykcją i czystością wykonania powiedział -
Śpiewa jak żyleta :)
Dzięki Paulka, Ty namierzyłaś ten program!!
A ktoś z Was miał możliwość oglądania musicalu "Piotruś Pan" z Panią Edytą w roli Pani Darling??
Gosia [Usunięty]
Wysłany: 05 Mar 2007 10:03
Oj, programu niestety nie oglądałam, ale na musicalu "Piotruś Pan" z Panią Edytą miałam przyjemność być!!
Chyba jako jedna z niewielu tutaj )
To też teraz taka perełka i piękne wspomnienia!!
Oj tak! Ech... Pan Jeremi miał całkowitą rację: Pani Edyta śpiewa mocnym czystym głosem- jak żyleta
W ogóle ten program warto było oglądać. Pan Krzyś Herdzin akompaniował Pani Magdzie Umer. Wczoraj też, Pana Krzysia można było zobaczyć w tv.
a poza tym Gosia - o Pani Edycie tam bylo tylko wspomniane w kilku zdaniach, nie było ani zdjęcia, ani fragmentu piosenki - tylko te miłe słowa pod Jej adresem - nic więcej do nagrania...
_________________ * Gwiazdka *
Gosia [Usunięty]
Wysłany: 05 Mar 2007 10:44
No tak, ale skoro zbieramy dosłownie wszystko, nawet wielkości paznokcia, to takie piękne dwa zdania o Pani Edycie też wypada mieć!
Na poczet nagranka możemy zapomnieć o błędnym liczeniu, dobra Kinia?
Oczywiście to są wszystko żarty, ale żałuję, że nie oglądałam tego programu...