Postanowiłam założyć ten temat, abyśmy mogli sobie w nim pogadać...Tak jak dawniej na starym forum o wszystkim: o zimie, śniegu, różowym, stacjach benzynowych, dzieciach waszych, szkole naszej, pracy, naszych bólach, szczęśliwych chwilach, poszukiwaniach biletów, zwykłych rzeczach i oczywiscie Pani Edycie, która jest najważniejsza... Piszcie o wszystkim o czym chcecie, i kolorowe pisanie też sobie ćwiczcie
Wam pewnie nie, ale mi brakuje tamtego forum... Stworzyliście go od poczatku, ja mieszkałam na nim stale od jakichś 4 miesięcy, ale się przywiązałam. Mam nadzieję, ze to miejsce, to forum stanie się równie ważnym jak tamto. Zapraszam
Ładnie napisane!
Paulka, piszmy, piszmy, mam nadzieję, że i informacja o Twoim egzaminie dojrzałości, gdzieś tu pomiędzy koncertami zagości!!!
Tak w ramach rozrywki, pomiędzy koncertami... Proszę ją zdać!
A owszem! Będziemy sobie tu siedzieć
Akle jeśli gdzie indziej odbiegniemy nieco od tematu, to przepraszam, i proszę nie krzyczęć rozmawiająć bardzo łatwo zmienić temat...
Pewnie, że się pojawi . Napisałam przecież, że: piszmy o pracy waszej, szkole naszej Mając moją maturę na myśli i Kini studia m. in. To ja podam w takim razie informację, że moja prezentacja maturalna o AO się pisze, już poczyniłam duże kroki w jej kierunku. A z biologii to ja właśnie dziś płazińce i obleńce powtarzałam. Przedstawic Ci może cykl rozwojowy owsika albo glisty ludzkiej? hi hi No chyba że wolisz żeby elektrolizę soli Ci opowiedzieć... Ale owsik jest ciekawszy
Kinia Tobie tez by wypadało czymś się pochwalić...
Ja naprawdę powtarzałam... całe popołudnie mnie nie było przecież. ....
Jak chcesz to naprawdę mogę na dowód Ci ten rozwój owsika przedstawić, a zdolna bym do tego była.... Bo jeszcze mi na wycieraczce spać każesz...
Mio Kinia, że o mnie pamiętasz
A ja dziś tez pracowałam!1 Naprawdę!! W przerwach pomiędzy buszowaniem na forum całą stronę udało mi się spłodzić, jedną pożyteczną publikację znaleźć, także dzisiejszy dzień "in +"
Paulka, jak to swojsko brzmi!! Jak ja Ci zazdroszczę tej biologii, i maury nawet też Biologia jest faaaaaaajna Trzymam kciuki!
Ja to teraz z całej biologii mam tylko ptasie pióra, a to jakoś mało pociągające dla mnie
Gosia, pierwszy raz na nowym forum monitor poplułam !! Dobrze będzie!!!
A wycieraczka przyda się bo nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie to ciapa jest i żebym Ci nie nabrudziła
_________________ Ty cieniem przy mnie stój
Gosia [Usunięty]
Wysłany: 09 Lut 2007 11:46
To będziesz sprzątała, a ja spokojnie na forum posiedzę, nadrobię zaległosci, bo ostatnio u mnie z czasem krucho...
Ja nie skomentuję tego... Powiem tylko, że po raz drugi (Gosia) i trzeci (Kinia) ekran zaplułam Nie no ja teraz nic nie widzę... Ma Któraś ściereczkę? Oj dobrze będzie, dobrze!!! Ale bez ściereczki to ja się nie obejdę dalej... A jak tak dalej pójdzie to i bez mopa bo mój pokoik pływać zaczyna .
Oj Dziewuszki powie że z dołka mnie wyciągnęłyście za uszy...
Nie Kinia, mop mi się juz nie zmieści, bo plecak różowym wyładowany będę miała i sama rozumiesz co ważniejsze...