Szczecin – 4 dni
BOK – 10 dni = tydzień i 3 dni
Racibórz – 22 dni = 3 tygodnie i 1 dzień
Opole – 23 dni = 3 tygodnie i 2 dni
Kalisz - 31 dni = 4 tygodnie i 3 dni
Nowy Sącz - 34 dni = 4 tygodnie i 6 dni
Kielce – 38 dni = 5 tygodni i 3 dni
Rampa – 59 dni = 8 tygodni i 3 dni
Szczecin – 3 dni
BOK – 9 dni = tydzień i 2 dni
Racibórz – 21 dni = 3 tygodnie
Opole – 22 dni = 3 tygodnie i 1 dzień
Kalisz - 30 dni = 4 tygodnie i 2 dni
Nowy Sącz - 33 dni = 4 tygodnie i 5 dni
Kielce – 37 dni = 5 tygodni i 2 dni
Rampa – 58 dni = 8 tygodni i 2 dni
Ja dopiero koło 1 w nocy jak dojadę do domku. Trudno będziecie Dziewczyny musiały wytrzymać... Chyba że Renata cośmoże wcześniej skrobnie.
Niestety ja nie mam Kinia darmowych minut.
Szczecin – 2 dni = pojutrze
BOK – 8 dni = tydzień i 1 dzień
Racibórz – 20 dni = 2 tygodnie i 6 dni (noooo, takie 2 tyg, nawet z takim dużym hakiem, zaczynają wyglądać jakoś przystępniej)
Opole – 21 dni = 3 tygodnie
Kalisz - 29 dni = 4 tygodnie i 1 dzień
Nowy Sącz - 32 dni = 4 tygodnie i 4 dni
Kielce – 36 dni = 5 tygodni i 1 dzień
Rampa – 57 dni = 8 tygodni i 1 dzień
Nie mam sił do liczników, ciągle potęgują moją niecierpliwość... W dodatku mam chyba doła. Ale coś optymistycznego - wiem jak z niego sie wyleczyć.... Zasnąć do 9 marca, tak do godz. 15.00. a potem to na co czekam najbardziej. KONCERT.Pamiętam po ostatnim koncercie w Raciborzu [dawno temu], jakiego dostałam kopa energii, optymizmu i chęci do działania
A ja zasnąć na tydzień bym chciała . Tak żeby w piątek o 10 się obudzić . A do BOKu zostało (Gosia, Gwiazdka i Michał trzymajcie się ) tylko 7 dni 22 godziny i 44 minuty!!!!
Szczecin – 1 dzień = JUTRO
BOK – 7 dni = tydzień
Racibórz – 19 dni = 2 tygodnie i 5 dni
Opole – 20 dni = 2 tygodnie i 6 dni
Kalisz - 28 dni = 4 tygodnie
Nowy Sącz - 31 dni = 4 tygodnie i 3 dni
Kielce – 35 dni = 5 tygodni
Rybnik - 41 dni = 5 tygodni i 6 dni (o ile sie nie pomyliłam )
Rampa – 56 dni = 8 tygodni
No jakby nie patrzec to tydzien tylko zostal do BOK... Plus iles tam godzin, bo zapewniam ze o czwartej rano nigdy przez te kilkanascie lat nie udalo mi sie byc- i nie sadze, bym byla w tym odosobniona...